Massagepraktijk Kracht & Balans - Behandelingen

Behandelingen

Of het nu gaat om pure ontspanning of omdat uw lichaam aandacht behoeft, bij Massagepraktijk Kracht & Balans heeft u de keuze uit de volgende behandelingen:

Ontspannings­massage

Van een deel massage (rug/schouder/nek, gezicht/hoofd, borst/buik) tot en met een volledige lichaamsmassage. Een oliemassage voor een ontspanning van lichaam en geest, verzacht de pijn en stijfheid in spieren en verbetert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen (30 – 120 minuten)

Hot Stone Massage

De combinatie van warme stenen met een massage geeft uw lichaam nieuwe energie, voert afvalstoffen af, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen (30 – 60 minuten).

Boek nu al uw Hot Stone Massage voor februari en profiteer van extra korting:

€ 5 korting - bij 30 minuten massage

€ 10 korting - bij 60 minuten massage

Kindermassage

(10 á 20 minuten)

Bij Massagepraktijk Kracht & Balans kunnen kinderen ook een massage krijgen.

Kinderen zijn steeds jonger als ze te maken krijgen met klachten als onrust, slaapproblemen en lichamelijke klachten als pijn aan de rug, schouder, nek, en hoofd.

Met een oliemassage kunnen deze klachten worden behandeld.

 Meer info 

Stoelmassage

Ook voor bij bedrijven

Wilt u geen oliemassage dan is de stoelmassage een uitkomst. De stoelmassage is een drukpunt massage, waarbij de rug / schouder / nek / hoofd en armen worden behandeld.

Gezonde en gedreven werknemers zetten hun beste beentje voor. Zij maken het verschil; voor de organisatie, de klanten en hun omgeving. Daarom wilt u graag iets extra’s voor hen doen.

 

 

 Meer info 

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is een volledige massage van het lichaam. Warme kruidenolie wordt met een rijkelijke hoeveelheid van de tenen tot en met het hoofd druppelsgewijs aangebracht, waarna het lichaam met Indiase massagetechnieken, lange strijkende bewegingen en vlinderbewegingen, weer in balans wordt gebracht.

Honing Bindweefsel­massage

Honing bindweefselmassage is een krachtige gevoelige massage die de huid roze tot rood laat worden en tot in het bindweefsel werkt. De behandeling reinigt de huid, voedt de huid, zorgt dat rimpels verdwijnen en dat de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbeterd.

Hamam/Spons-arrangement

  • Ontvangst: geniet tijdens een warm voetenbad van een kopje thee met Turks fruit
  • Scrubbehandeling van rug / benen met scrubzout/-handschoen
  • Schuimritueel met lichte olijfoliezeepmassage
  • Sponsritueel
  • Spray met Turkse eau de cologne
  • Ter afsluiting een glaasje water/thee met Turks Fruit
Het arrangement is uit te bereiden met een oliemassage (rug/schouder/nek/benen).

Manuele Lymfedrainage

Met manuele lymfedrainage worden met een zachte golfbeweging de lymfebanen gestimuleerd afvalstoffen af te voeren (60 – 120 minuten).

Orto Kinesio Taping

Deze elastiche gekleurde tape wordt o.a. toegepast bij spierondersteuning, frozen shoulder, tennis-/golfelleboog, carpal tunnelsyndroom, hooikoorts en nog veel meer.

 

Kracht & Balans

Home

Balans in prijzen

Prijslijst

Kracht van Jolanda

Over Jolanda

Contact

Contact